Termeni și Condiții Generale privind utilizarea Cardurilor Cadou achiziționate de la Peek & Cloppenburg SRL

  

1. Domeniu de aplicare

Cardurile cadou ("Card Cadou") achiziționate de la Peek & Cloppenburg SRL pot fi utilizate exclusiv în baza acestor termeni și condiții generale de utilizare ("Condiții de Utilizare").

2. Utilizarea Cardului Cadou

a) Cardul Cadou poate fi utilizat în toate magazinele fizice din România operate de Peek & Cloppenburg sau ANSON'S ("Magazinele"). 

b) Utilizarea  Cardului Cadou într-un Magazin se face în timpul procesului de plată, prin prezentarea Cardului Cadou la casierie. Suma rezervată pe Cardul Cadou va fi dedusă automat din suma de plată (inclusiv TVA).

c) Pot fi utilizate  mai multe Carduri Cadou în cursul unei tranzacții de cumpărare.

3. Bunuri care pot fi cumpărate

Cardul Cadou poate fi folosit la cumpărarea de bunuri oferite în Magazine. Sunt excluse bunurile și serviciile oferite în magazinele-cafenea. 

4. Sold

Creditul (rămas) asociat unui Card Cadou poate fi vizualizat prin scanarea codului QR imprimat pe Cardul Cadou sau direct pe site-ul peek-cloppenburg.de/giftcard sau ansons.de/giftcard. În acest scop, trebuie introduse în câmpul respectiv numărul format din 13 cifre al Cardului Cadou și PIN-ul format din 6 cifre. Alternativ, soldul Cardului Cadou poate fi verificat la casieriile din Magazine.

5. Valabilitatea Cardului Cadou

Cardul Cadou poate fi utilizat în termen de 3 ani de la data achiziției acestuia. La expirarea perioadei de valabilitate, Cardul Cadou nu poate fi utilizat pentru cumpărături sau reactivat, iar suma rămasă neutilizată nu poate fi rambursată.

6. Pierderea sau furtul Cardului Cadou

Peek & Cloppenburg SRL nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul Cardului Cadou. În momentul utilizării unui Card Cadou, nu are loc o verificare de legitimare a deținătorului, ceea ce înseamnă că persoana care utilizează Cardul Cadou este autorizată să consume creditul asociat Cardului Cadou.

7. Plata contravalorii Cardului Cadou este exclusă

Este exclusă plata totală sau parțială a creditului (rămas) aferent Cardului Cadou.

8. Restituirea plății pentru bunurile returnate

În cazul returnării bunurilor plătite cu Cardul Cadou, se aplică următoarele:

În cazul returnării bunurilor achitate integral sau parțial cu Card Cadou, suma achitată cu această metodă de plată se va restitui prin emiterea unui nou Card Cadou.